2009. július 20.

Kisebb betűk a HTC Touch Pro2 menükbe

A Pro2 már olyan HTC TouchFlo 3D menüket kapott, melyekben a szokásos Windows Mobile menük ujjbarátok. Mivel magasak, nagyok a sorok, így sokat kell görgetni az olyan menüknél, ahol sok a menüpont. Nincs mit tenni, kicsinyítsük le a Smaller HTC Menus szoftverrel!

Az Extra Small menüméret is jól használható

A HTC egyes modellek ROM-jai gyárilag tartalmazzák a Menu Enhancement alkalmazást, mely a 800x480 felbontáson kezelhetetlenül kicsi Windows Mobile menüket felnagyítja, és ujjal könnyen kezelhetővé teszi. Az alábbi három telepítő három kisebb méret beállítását teszi lehetővé. Attól függően, hogy a gyári Menu Enhancement 1.0 vagy 1.1 verziós (a nem gyári Dutty's WM6.5 R4 ROM tartalmaz már 1.1 verziót), a megfelelőt kell letölteni és telepíteni a PDA-n. A HTC Touch Pro2-re az 1.0 változat kell, különben zöldek lesznek a menük.

HTC Menus 1.0 letöltése

Az alábbi oldalon keresd meg a megfelelő 1.0 változatot (lap közepe), és telepítsd a gépre másolás után. A letöltéshez egy Xda-Developres fórum regisztráció szükséges mindössze.
A normál gyári méretben ha álló helyzetben hívunk meg menüt, akkor 7 sor látszik. A közepes változatban 9, a kisebb változatban már 11, míg az extra kicsiben 13 sor is elfér.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése