2000. január 1.

Impresszum

Aki írja
  • Virág Attila "Sancho"
Az első weboldalam valamikor '96 környékén készítettem azzal a céllal, hogy gondolataimat megosszam a világhálón. Nem tudatosan, de már azóta blogolok. Értékesnek mondható tartalmakat 2000 óta írok. Erre a helyre 2008 végén költöztettem át az összes blogbejegyzésem. Írásaim célja, hogy azokat a dolgokat feljegyezzem, amiket érdekesnek tartok; egyrészt azért, hogy el ne felejtsem, másrészt azért, hogy másoknak ne kelljen újra és újra leírnom. Elég egy link átdobása, és más is olvashatja, használhatja tapasztalataimat. A Sancho blogja főleg tech témákkal foglalkozik, mely az érdeklődési köröm egy kicsiny szelete.

Amit most csinálok
Valamikor ezzel foglalkoztam
  • Blogger, külsős újságíró, majd 2007-től a néhai PDAMánia.hu vezető szerkesztője voltam. Az okostelefonok és GPS-ek iránti érdeklődésem azóta is töretlen. A Technet.hu váltás előtt kerültem át a Startlap Csoporthoz.
  • A Studiotech Hungary Kft. munkatársa voltam 1999 és 2007 között, értékesítéssel, szerviz vezetéssel és marketinggel is foglalkoztam ez idő alatt a professzionális stúdiótechnika főleg videós területén.
  • A Synergon Informatika Zrt. munkatársa voltam 1997 és 1999 között, IT audittal foglalkoztam.
  • A Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán végeztem 1997-ben villamos mérnökként automatika, azon belül robotika szakon az Óbudai telephelyen.
  • Iskolás éveim alatt foglalkoztam hangosítással, rádiózással és diákújságírással is.
  • Kisebb nagyobb fellángolással hobbi zenésznek is vallom magam, játszottam akusztikus zenekarban, és írtam elektronikus zenéket breakbeat stílusban is. Ez utóbbit a Chi-Recordings is korongra vette.
Kapcsolat
A blog tartalma a szerző beleegyezése nélkül a szerzőre való hivatkozással és a bejegyzésre mutató link hivatkozással, valamint maximum bejegyzésenként 400 karakterig lehetséges.

Frissítve: 2011. január 10.