2009. július 25.

4 oszlopos program menük HTC Touch Pro2 alá

Akinek nem hetes keze van, örülni fog az alábbi patch-nek. A HTC Touch Pro2 két menüjét is átalakítja 4 oszlopos ikonsorrá. Az egyik a TouchFlo 3D Manila felületen előlapi "Win" gombbal előhívható Start menüje, az innen meghívható "All Programs" menülista.

Az alábbi telepítő csak Manila 2.0 és 2.1 alatt működik, így ha valaki máris ROM-t cserélt a HTC Touch Pro2-n, akkor nézzen utána a verziószámnak az "About" alatt. Igen, igen, máris hallom a kérdést, ha Neked nem Pro2-d van, de a Manila verzió stimmel, akkor WVGA kijelzős modell esetén működni fog a patch a gépeden jó eséllyel. Akinek nincsen Manila a gépén, vagy nem WVGA a felbontás, fel ne tegye, semmi értelme! Nekem tetszik ez a 4 oszlopos elrendezés, hiszen az eredeti Start menü 3 oszlopos volt, míg a programlista végtelen hosszúságú sorként szinte kezelhetetlen. A képeken látható, hogy a fektetett mód is jól néz ki a patch hatására, és könnyen kezelhető maradt a nagy kijelző miatt.

Ettől függetlenül most is él az a rejtett feature, mely szerint ha nyomva tartod Manila felület alatt a Call előlapi gombot, akkor lenyílik az eredeti Windows Mobile menü, és onnan a szoksásos Programs menü jön ki, melynek oszlopelrendezése maradt a szokásos 3. Az egy másik patch lenne, ami a fentiek tükrében nem nagyon érdekes innentől kezdve.

A telepítő az alábbi Xda-Developres "4 Column Start Menu & All Programs" topikban érhető el, és fórumregisztráció után le is tölthető:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése