2009. március 25.

További részletek az iGO alapú Mio GPS-ek frissíthetőségéről

Az LCP további részleteket árult el a hoppon maradt Mio felhasználók térképfrissítési igényének kielégítéséről. A Cxxx és H610 sorozatú Mio modellek, melyek iGO alappú MioMap szoftvert futtatnak, az alábbi módon jutnak friss térképhez.

Az egyik megoldási lehetőség a TopMap Kft. fejlesztésének eredményeként elérhető, az Altina márkájú GPS-készülékek számára készült térképfrissítés, amely az összes "C" szériás Mio készülékkel, valamint a Mio H610 típusú készülékkel is kompatibilis. A felhasználók az LCP Group cégcsoporthoz tartozó Top Mobile Solutions Kft. Bemutatótermében vásárolhatják meg a Magyarország térképfrissítést tartalmazó SD kártyákat minimális adminisztrációs költséggel. A frissítési költség annak függvényében alakul, hogy az adott felhasználó rendelkezik-e Mio Klubkártyával, avagy Tiszta Forrás matricával ellátott terméket szeretne frissíteni, esetleg olyan navigációs eszköz van a birtokában, amelyet nem az LCP Systems hozott forgalomba. Az SD kártya megvásárlásának egyszeri díja 1 éven belül további három frissítést tartalmaz.

A második megoldás a Mio korábbi típusú készülékeire (például H610) vonatkozik: a termékeket forgalmazó LCP Systems Kft. vállalja, hogy e készülékeket azonos kategóriájú iconX készülékre cseréli 50%-os kedvezménnyel, amennyiben a beszámíttatni kívánt készülék állapota a meghatározott minőségi feltételeknek megfelel.

A harmadik megoldás a Mio Technology Mio Map 2008 térképszoftvere, amely 2009 márciusától elérhető a Mio "C"sorozatú készülékeihez. A frissítés ebben az esetben teljes szoftvercserével is jár. A frissítés eléréséről a Mio Technology által működtetett www.mio.com/hu oldal nyújt pontos tájékoztatást.

Kapcsolódó linkek:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése