2009. március 9.

GPS Tuner 6.0 - terepre kihegyezve

Igazi off-road navigációs szoftver lesz a GPS Tuner 6.0, legalábbis ezt állítja a magyar fejlesztő az angol nyelvű oldalán. Az új verziót a CeBIT-re is kivitte, így nagy érdeklődésre tarthat számot.
Nem véletlen a nyomulás, hiszen 2008 ősze óta csend volt a gpstuner.com oldalon. Az oroszok is nyomulnak, lásd a GIS Russa Freeware hivatalosan már Windows CE alá is letölthető, és a fizetős Navitel szoftver sem kutya. Az igazi újdonság a GPS Tuner 6.0 PDA-s szoftverben a Tele Atlas együttműködés. Bár el nem tudom képzelni, mit tud a Tele Atlas topográfia terén, hazánkban kizártnak tartom, hogy az ingyenes turistautak.hu oldallal bármi is versenyre kelhet. Azt azért tudni kell, hogy a GPS Tuner főleg külföldön sikeres, lásd még a weboldal is csak néhol tartalmaz magyar menüket.


Az idei lendületet, miszerint ez a legjobb Windows Mobile környezetre megírt off-road alkalmazás, éppen ideje volt kihangsúlyozni, hiszen már három éve megkapja ezt a díjat az American Pocket PC & Smartphone Magazine-tól.

Árak, elérhetőség, további infók a fejlesztő weboldalán olvashatóak angol nyelven:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése