2009. március 12.

Muziic Player - ingyen zene a YouTube-ról

Már régóta kerestem azt a szoftvert, ami a Winamp-hoz hasonlít, és a YouTube-ról játszik le zenéket playlist-ből, HQ módban. A Muziic Player szoftvert egy fiatal srác készítette. Amint kipróbáltam, tudtam, hogy ezt kerestem!

Muziic Player - ingyen online zene hegyek

A Technet.hu oldalon leltem a szoftverre minap egy hírben. A 8,53 MB-os telepítőt könnyen leszedtem a muziic.com webolalról. Telepítés, majd start. A fekete felület közepén beírtam kedvenc zenei YouTube csatornám készítőjének nick-jét: "kovezett". Pillanatok alatt betöltötte a playlist-t, és máris énekelt Zséda egyik m1 adásban leadott felvétele.

Mini verzió a sarokba

A Settings menüben átváltottam HQ minőségre, és a mobil netes sávszélességem ellenére különösebb előtöltés nélkül szólt is sztereóban a dal, feltéve, ha a megjelölt forrás minősége erre alkalmas. A videót ki lehet nagyítani, de alapban kis helyet foglal el. A kölök fejlesztő weboldalán egy halom skin és zenei csatorna található a szoftverhez.

Ez azért durva!

A kategorizálás azonban alapban a bal menüben elérhető. Sőt, a szoftver weboldalán át elérhetőek a YouTube csatornák, ami ott megtetszik, az megnyitható a szoftverrel könnyen. A listák természetesen elmenthetőek, sőt a meglévő YouTube kedvencek szabadon importálhatóak. A weboldalra regisztrálva a listáink onnan is elérhetőek, így bárhol vagyunk, csak a player telepítése hiányzik, és máris elérhetjük a zenéinket. A zenéket online meg is vásárolhatjuk.

Skin hegyek

Zenét lementeni vele nem lehet, nem erre való. A YouTube eddig is tudott playlist-t, de hozzá egy nyitott böngésző ablak kellett. Sajnos, a HQ módot elfelejti playlist esetén, sőt a trükkös böngészőablakokban a lista sem működik rendesen, léptetni kell. Nehezen szervezhetőek a saját listák, szóval macera az egész. A Muziic pedig teszi a dolgát! Szenzációs! Kell!

Videó Disco!

Remélem, hogy a YouTube nem tiltja le a protokollt, és hagyja az ilyen fajta terjedést, max benyom néha 1-2 reklámot, nem érdekel. Addig is amíg az be nem következik, ingyen jön a YouTube zene, klip, meg ami kell róla. Mikor este ezt a bejegytzést írom, Pink legújabb lemeze szól...


Gadget a weblapomra

Kapcsolódó oldalak:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése