2006. március 2.

Aeromap Európa?

Egy szemfüles fórum tag akadt rá egy webáruházban az Aeromap már elvileg rendelhető Európa verziójára. Két változatot találtunk: Európa részletes és áttekintő. A részletes brutál olcsónak tűnik ahhoz képest, hogy elvileg teljes nyugateurópa utca/házszám szinten megvan benne. Köztük cseh, szlovák, görög, horvát, és magyar térkép. A verzió számozásban a 2006 sorszámot kapta. Az áttekintő verzió ugyanazon áron fut kb., mint egy korábi V2+VR3beta10. Ebben az áttekintő verzióban az említett országok főútvonal szinten vannak csak meg, és kishazánk részletes "csak".
Ez a korábbi verzió tokja,
még nem tudni, hogyan néz ki az új.

Nagy titok és - szó szerint - várakozás előzi meg az Aeromap új verzióját. A fórumokon a fejlesztő (BadGe) néha elkotyog ezt-azt. Talán most szándékosan nem írt előre le olyanokat, melyeket nem tud a felhasználók által elvárt időn belül produkálni (lásd anno VR3 tervek nagy port kavartak). Azért olyanokat elcsíphettünk, mint hogy állítólag az EU belefér 500MB-ba; megszűnik a layer-ezés probléma, és átírta emiatt a térkép kezelést is. Azaz ismét formátum váltás történik.

Annyit sikerült még megtudni, hogy elvileg lesz egy nagyon jó kis upgrade a korábbi felhasználóknak, Arról viszont még nincsen hír, mikor és milyen feature-ök várhatóak.

Nna, izgulunk, min' állat!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése