2009. június 3.

Újabb iGO térképfrissítés (2009/Q1)

Kezdenek belejönni a Naviextras fiúk a térképfrissítésekbe. Megjelent a 2009 első negyedéves térképváltozat az iGO alapú GPS-ekhez. Annak ingyenes, akinek jár, akinek meg ne, az megveheti. Így pl. a PDA-s dobozos iGO My way 8.0 szoftveremhez ingyen kaptam 200 MB Kelet-Európát, benne friss hazánkkal és egy-két plusz országgal. Míg a HP iPAQ 316-hoz 19,95 EUR a legfrissebb Magyarország, melyben 3D ojjektumok nincsenek (az további hét-nyolc juró).

A képről a pdacafe.hu és Schaf jutott eszembe, nem tudom miért. :)

Nem túl sok derül ki ebből, mi ez?

Vásárlás után már kép sincsen. :)

Aki kíváncsi a hazai térkép változásaira, inkább látogassa a Garmin NaviGuide Magyarország 5.2 térképfrissítését, mert oda le van írva, mi friss a Top-Map térképben. Erre a Top-Map tulajdonosa, a Nav N Go már képtelen volt, nem ad ki changelog-t (ezt nem nevezném annak).

Ha van korábbi Naviextras Toolbox telepítve a PC-dre, és nem indul el, vagy jelszót kér, de nem fogadja el a korábbi loginodat, akkor töltsd el a frisset. A fejlesztők képtelenek megoldani a normális felhasználói értesítést, számomra érthetetlen módon. Érdekesség, hogy a HP iPAQ 316 a Naviextras.com oldalon kapott egy csillagot, így ilyen hülye neve van az iGO mellett, mint a képen:
Nna, megyek vissza Garminozni. :) Bocs, nem nem tudtam nem kihagyni...

További részletek a frissítéssel kapcsolatban a fórumban:
Még több infó:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése