2009. április 7.

Újabb YouTube zene-parazita: Vattoz.com

Terjednek a YouTube-ra cuppanó zenelejátszó megoldások. Most a Facebook alkalmazásként is működő Vattoz.com őrjíti meg a Google-t, ha elterjed, mint a pestis. Webisztán írt róla ma este, de még nem tudták, hogy honnan folyik a zene a csapból.

A 15 éves David által fejlesztett Muziic Player vagy a régebb óta üzemelő tisztán webes közösségi playlist editor és zenelejátszó mixtube.org után a Facebook-on keresztül csapolják meg az ingyenes zenéket kedvelők. Aki számítógépen dolgozik folyamatos internet eléréssel, nem kell más tennie, mint beírni a kedvenc előadóját, albumát, bármit, és bepakolni listába, majd Play gomb, és hajrá! Ebben is van HQ mód, azaz a jobb hangminőségre is válthatunk és a Shuffle sem maradt le a Repeate mellől.

A videót sem kell néznünk, és a playlist-ünket megoszthatjuk bárkivel (ShareThis-szel). Az sem rossz, ha elmentjük a kapott linket, és csak lekattintjuk legközelebb. A lista betöltésekor ráadásul megkérdezi, hogy a meglévőhöz hozzáfűzze-e az újat, vagy sem. Arra még nem jöttem rá, hogy miként eszi meg a YouTube playlist-eket egy az egyben. De ha mondjuk a "Király Linda - Szerelem utolsó vérig" című nótát keressük a "Kovezett" YouTube csatornájáról, akkor azt kell beírni, hogy "Király Linda - Szerelem utolsó vérig kovezett", és pont ezt leljük meg.

Kulturált zenehallgatást kívánok!

Kapcsolódó anyagaim:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése