2009. április 24.

Geocaching ikonok iGO 8 alá

Ahogy jönnek a koccanás-, karcolás- és csepegés-, esetleg vízálló PNA-k, melyeken Windows CE fut, és iGO-t tesz rá a gyártó, úgy jönnek az olyan őrültségek, mint ez a featúra is. Szóval már van GC POI készlet iGO alá.

A telepítés menete

Nyisd ki a branding.zip fájlt és tedd be a letöltött fájlt az alábbi helyere:
  • branding.zip\ui_igo8\common
A két berakandó fájl:
  • poi_geo.bmp
  • poi_geo.spr
Keresd meg az alábbi helyet is a branding.zip fájlba, és a maradék fájlokat ide kell elvileg betenni:
  • branding.zip\ui_igo8\icons\poi
Azért írom, hogy elvileg, mert nem próbáltam (minek, ha van egy Garmin Oregon GPS-em?). A leírás kissé hiányos, azonban akinek van kedve, próbálkozzon, de előtte készítsen a teljes iGO könyvtárról egy biztonsági mentést. Ha ezt nem teszi meg, úgy kell neki! Az iGO amigo verziót nem teszem közzé, mert abban egy .GRO feltörő is van, ami illegális.

Letöltendő fájl

És a geoládák?

A GC POI-kat készítő a nemzetközi geocaching.com ládáihoz a GSAK szoftvert használja, ajánlja. A geocaching.hu oldalon lévő pontok esetén is az a lényeg, hogy az iGO egy .KML kiterjesztésű fájlba kapja meg a ládákat. A szabvány elvileg megengedi, hogy belekerüljön az extra leírás is. Ezen írásban nem fogom kifejteni, hogyan konvertálnak mások .KML-t az iGO 8-hoz, erről a Sylverrat.hu elég jól ír. Mátyás pedig lépésről lépésre leírja. Aki saját konvertert akar gyártani, itt megtalálja az iGO 8 KML formátum teljes leírását.

forrás | igo.lap.hu | backlink

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése