2009. április 8.

Új Garmin Nüvi GPS-ek jönnek 1000-rel

A Garmin.com oldalon nagy hirtelen megjelent pár új utcai navigációs eszköz. Az autóba készült nüvi 1000 széria a szürke színvilágból a fehér és fekete kontrasztos világba léptek. Hazánkban ezek közül négy modell fog megjelenni. Oké, de mivel érdemelték ki a Nüvi 1250, 1350T, 1370T és 1390T sorozatszámokat?
A Nüvi 1250 kis kijelzős, tudja a dugófigyelő TMC vételt, kompat méret, nincs benne Bluetooth. A Nüvi 1350T már TMC-s, és teljes Európa térképes. A Nüvi 1370T Észak-Amerikát is tartalmazza és van benne Bluetooth a TMC-vevő mellett. A Nüvi 1390T Európa térképes és tudj a a kereszteződések megtekintését (junction view), és a gyalogos módra is ki van hegyezve. Az 1300-asok annak ellenére, hogy nagyob hardveres tudás van bennük, vékonyabbak az 1200-asnál, mindössze 16 mm vékonyak. Természetesen mindegyikhez jár a nagyon részletes, ingyen frissíthető NaviGuide Magyarország térkép, feltéve ha a Garmin.hu importálta. A hazai árakat még nem tudni, de a dollárosok már látszanak a gyártói táblázatban, a magyarnyelvűben még nem:

Az világosan látszik, hogy ezek a masinák is megkapták az Garmin ecoRoute üzemanyag takarékosságra serkentő alkalmazás. De nem látok nagyon új dolgokat, minden bennük van, ami a legutolsó Nüvi szériákban. Talán új a ház? Új a vas? Majd megjelenik valami szoftveres cucc, ami most nem látszik? Egy biztos, egyik sem 3D-s csicsa-micsa, hanem teszi a dolgát. Majd kipróbáljuk, ha megjönnek.

Kapcsolódó linkek:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése