2011. június 2.

Okostelefon majdnem ingyen - Vodafone 858 Smart

Tegnap elindított a Vodafone egy lavinát azzal, hogy ünnepélyes keretek között bemutatta a a korábban már piacra dobott, de nagyon be nem harangozott legolcsóbb okostelefont. A Vodafone 858 Smart feltöltőkártyásan is húz rongy körül van. Ha figyelembe vesszük azt, hogy valóban ingyen Facebookozást ad a szolgáltató, akkor mindent ver a magyar fiatalok körében ez az eldobható kategóriába tartozó Android teló. Na jó, az ingyen fész csak az előfizetéseseknek szól, no de nem holmi 0.facebook.com féle megoldás ez, hanem minden, akár a fészre menő képfeltöltés is free.

Ez így 25- korcsoportban a nyár kezdetén elég ütős ajánlat. Max két hétvégével kevesebbet bulizik a gyerek, de tuti ráugrik. Azért azt nem árt figyelembe venni, hogy hiába Android 2.2 Froyo fut a 858-ön, ez nem egy HD-képes cucc, még talán az Angry Birds sem indul el rajta. Sarruken jelezte, hogy az Angry Birds fut rajta. Tnx! ;)

Bár el tudom képzelni, hogy a cserélhető, egyedire szabható hátlap sokakat jobban érdekel... Nem mondom, hogy ez a legjobb vétel, mert nem próbáltam ki, hogy mit tud. Egy biztos, a ZTE Blade után ez a következő tömegmodell, melyre tuti egy halom hack és magyar leírás lesz pár hónapon belül.



Bővebben a készülékről:
Update: A készülék egyébként egy Huawei U8160 típusú modell. Sanci barátom által összeszedett speckó alapján ezt tudja:
  • egy MSM7225-ös Qualcomm procival "hasít", 528 MHz-en (ez még nem baj), 2007-es modell és már akkor sem volt jó. Olyan készülékekben keserítette meg már az emberiség életét, mint a Touch Cruise, HTC S743 (Rose), HTC Touch2, vagy a HTC Snap. IDŐUTAZÁS!!! Maradt belőle a Qualcomm-nak pár százezer darab, hát belenyomják ebbe a Huawei-be...
  • 256 MiB RAM-ja van, SEMMIRE NEM ELÉG;
  • 2,8 colos képernyője van, ekkor a volt összehasonlításképpen a Mio A701-esnek. RÉMÁLOM;
  • a képernyő 240x320-as, NO COMMENT;
  • 1,9 megapixeles kamerája van. MIVAAAN?
Szóval ez egy olyan készülék, amit esetleg olyannak ajánlok, akivel ki akartok szúrni.
Hasonlóan gyenge a T-Mobile Pulse Mini (Huawei U8110), csak más néven és egy kicsit nagyobb, de még mindig nevetséges (3,1 megapixeles) kamerával.

Szóval meg lehet venni, de én szóltam... 


Nem egy csúcsmodell... :]

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése