2011. június 27.

GPS Tuner Outdoor Navigation Android free

A hazai fejlesztésű PDA klasszikus megjelent Androidra is, ráadásul magyar menüs. A GPS Tuner Outdoor Navigation alap program egy kültéri navigációra szánt okostelefon szoftver. Az online térképpel működő app fő előnye a POI kezelés és a tracklog rögzítés, valamint a geofotózás(!). Persze, számos hasznos kis funkció is van benne. Lehet vele útvonalat tervezni, vagy ujjal rajzolni.

A tetszetős kialakítás miatt jól használhatóak a műszerei is túrázás, futás, síelés és számos, nem szobában vagy nem kifejezetten autós navigációra szánt GPS-es helyzetváltoztatásokhoz. Az alap alkalmazás free, ingyen van, cserébe reklámokat látunk használat közben. Azonban van jelenleg öt másik kiegészítő szoftver (plusz egy az US Terrain), mely fizetés ellenében érhető el 290,- Ft körüli darabáron. Például az iránytű funkció benne van az Outdoor Navigation-ben, de nem teljes funkcionalitással. Az Outdoor Compass jelenleg 282 Ft-ért ad mellé pár hasznosságot.


Már készül az offline térképes (adatkapcsolat nélküli) változat, akkor lesz csak igazán outdoor a cucc. Addig is a Google Maps utca vagy műholdas térképeit tölti be az app.

Képernyőképek az alkalmazásról:

A GPS Tuner Outdoor Navigation letöltése:
A több appjuk elérése:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése