2010. május 13.

Bicajozás újrakezdve


Ismét tekerek, gurul alattam a két kerék. Régóta vártam már! Volt is kerékpárom meg nem is. Bicajos barátom, Sanciman segített egy újat választani, ma vehettem át a Bergusonban. Szakadt az eső, de imádtam! :) Egy 2008-as Caprine Spirit lett belőle, mert ugyan munkába járás lesz vele mindennap, jobban szeretek földúton menni, kicsit kirázni maga, mint az autók között cikázni.

Bolt, bicó, másik bicó, Sanci

Tádáááám! :)

Lesz ám holnap izomláz ennyi év után!

Embertelen, sehol senki - a Rómain

Na és nem porzik

Holnap is együtt tekerünk, ha minden igaz

Nézzé okosan!

Ne nézzé!

A boltban simán megengedték, hogy felszereljem a saját első lámpám, és a Sancitól ajándékba kapott sárvédőket is. Aztán még esett, mikor nyeregre pattantunk, és meg sem álltunk a Római partig, ahol 1-2 geofotó elcsattant. Aztán irány a közeli stranddal szembeni gyros szaküzlet, kaja, majd irány Békás. Elkísért jó barátom, akinek örültem, és nem csak a sárvédők meg a segítség miatt, hanem mert jó vele karikázni. :) Közben többször eszembe jutott hugicám, aki éppen a kemoterápia mellékhatásaival küzd. Remélem, átment a pozitív energiából Neki.


Ez egy laza 8 km volt

A Garmin Oregon 550 GPS jól bírta az esőt, a fenti útvonalat is ezzel rögzítettem, és a geofotók is vele készültek. Holnap ha esik, ha fúj, bringával megyek dolgozóba. Ez napi kétszer 9-10 km, pont jó ahhoz, hogy ne kelljen lecserélni a nyár végére a nadrágjaimat. :) Végül is vagy 4 éve nem tekertem rendesen, előtte meg meg volt a minimum napi 10 km. Hajrá, nyeregbe!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése