2009. november 2.

iGO Android készülékekre

Jó reggelt! A Nav N Go felébredt, és bejelentette, hogy az iGO My Way vagy újabban iGO amigo megjelenik az Android store-ban is. A Windows Mobile és Windows CE modellek után bejelentett iPhone megjelenést már nem nagyon sok dolog követhet, csak az Android. A Symbian úgy látszik, nem kihívás a fejlesztőknek, vagy nem elég jó marketing eszköz manapság.

A hír mennyire üti majd át a nemzetközi sajtó ingerküszöbét, az akkor derül ki, ha relevanciába kerül a napokban bejelentett Android-os Google navigációs szoftverrel. Idézek a sajtóközleményből:
"Mivel a felhasználók egyre nagyobb elvárásokat támasztanak a mobilalkalmazásokkal szemben az e-mailezés, a webböngészés, a navigáció és az Apple App Store vagy a Google Android Market portáljáról történő alkalmazásletöltés területén, a Nav N Go a turn-by-turn navigáció és az egyéb helyhez kapcsolódó szolgáltatások kompatibilitásának kiszélesítésével törekszik a piac igényeinek kiszolgálására. Akárcsak a korábbi platformokon működő szoftvermegoldások, az Androiddal kompatibilis verzió is biztosítja az egyedülálló 3D-s megjelenítést, a gyors és hatékony útvonaltervezést, valamint sok egyéb népszerű funkciót is."

Hajrá srácok! Reméljük, bejön a cucc. Bár elég lesz ezt is támogatni, hiszen a szifonos Sygic-ra már megjelent a frissítés, az iGO-sok még mindig "szívnak".

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése