2009. november 8.

Saját fotók a HTC HD2-ről, és egy 43 perces videó

Ez nem egy iPhone másolat, hanem "A PDA"! Bár tény, hogy tulajdonságaiban erősen hajaz az említett modellre, az Apple hívők nem fognak elkárhozni, azonban aki eddig olyan PDA-t keresett, mely igazán erős és nagy, de mégis vékony és könnyen kezelhető, kacérkodhat a HTC HD2-vel. Készítettem pár fotót a vasról, amit most közzé teszek. A végén egy videót is találsz, amit nem én vettem fel, de mindent megmutat a vasról majd háromnegyed órában. Aztán egy pro és kontra részt is odaböktem még, hátha valaki kíváncsi a véleményemre.


Valószínűtlenül nagy kijelző vékony kávával.Az objektív kiáll, villanó van.Gombok, melyek vannak is meg nincsenek is.A 800x480 pixel pont ekkora méretben szép.A fényképezés képességei átlagosan jók. Magától fókuszál.Casio kalkulátor, Nokia N97, HTC Touch Pro2, HTC HD2, iPhone 3G.A HD2 elég vékony.Az iPhone látszólag vékonyabb, de íves a háta, emiatt csalóka a látszat.Mindkét modell kapacitív kijelzős, azaz csak ujjal kezelhető, ceruzával nem.Egymásnak estek.I Love HD2.A HTC Sense (Manila 2.5) felület tartogat pár újdonságot.Az Opera Mobile is támogatja a multitouch (kétujjas) nagyítást.Elektronikus iránytű van a gépben, tényleg mutatja álló helyzetben is, merre kell menni.Éppen esett.Véleményem a HTC HD2 PDA-ról
Ami tetszett:
  • Óriás méret kecses házban.
  • Sokat fejdlődött a Sense (Manila 2.5) a korábbi modellekben lévő Manila 2.1-hez képest.
  • Kapacitív kijelző, mellyel tényleg csak ujjal kell/lehet kezelni.
  • Nagyon jó multimédiás képességek, végre egy igazán erős új generációs HTC modell!
  • Nem igazán szükséges plusz program a használatához.
Ami necces:
  • A WinMo 6.5 tökéletlenségei egy iPhone OS-sel szemben nem küszöbölhetőek ki teljesen a HTC Sense segítségével sem. Lehet, hogy nagyobb sikert ér el a közvéleményben a HTC, ha Android kerül a gépre. Ekkor azonban lehet, hogy nekem nem tetszene annyira.
  • A kapacitív kijelző miatt pár nagyon kicsi WinMo menü nehezen kezelhető, de szerencsére ezekből kevés van.
  • Nem saját tapasztalat, de azt olvastam más tesztekben, hogy az akkumulátor lehetne erősebb is.
  • Nem jár hozzá alapban autós tartó és védőfólia.
Kellene? Dugnám a zsebembe! :)


Gyártói weboldal: HTC.com

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése