2006. július 14.

Aeromap BaráTali Békáson

Bevett szokás, hogy PDA-sok, a kütyü buzik találkoznak. Az Aeromap Party is bevett szokás. Ennek a kettőnek az egyik ötvözete az Aeromap Bartáti kör találkozó. Most ma éjjel volt egy ilyen. A fórumban jól leszerveztük. Az Aeromap BaráTali eseményen ott voltak emlékezetem szerinti érkezésben: Sanciman, Sancho, HKB, Kryx, Gergőke, Dezmo, Egér Fogó, Zone. Amúgy itt voltunk.

Sanciman bemutatja a bicajos akku táskáját.
Megy rajta az Aeromap!

HBK még világosban ment, azonban jót dumáltunk Vele is. Beavatott minket a Croatia térképek rejtelmeibe. Zone a PDAMánia tulajdonosa a vége felé eljött, és pont akkor, mikor mindenki a nick történetét mesélte el Sanciman kezdeményezésére. Így aztán lett belőle egy kis számítógép oldies is, meg fórum történelem. Megtudtuk, mit takar egy moderátor élete; Egér Fogó megsúgta. Dezmo üzbégiából jött majdnem egyenesen. Jól kiveséztük azt is, hogy Sanciman akkuja mennyire állat. Meg azt is, hogy a Don Pepe melyik térképen van rajta. A Szentendrein lévő útkizárást többen dicsérték (nincs az a szoftver, ami ezt kizárja jól ezen a nyáron). Körbe adtam egy Royal teszkógazdaságos GPS PDA-t. Vicc, de a Sirf II-je előbb felvette a holdat, mint Sanciman Sirf III-ma. Több féle PDA ceruzát is megnéztünk, nem beszélve a hűtőmágnesekről! Gergőke! Köszönjük a csajos poháralátétekkel együtt! Az iránytűs zseblámpás öngyújtót nem tudtam lefényképezni, hihetetlen! Egyetlen éles kép lett csak a sokból. Kryx külső szerverről működtetett szuperállat titkos banner tervét megcsodáltuk. (Nemsokára közzé lesz téve.) Az Aeromap-ről is beszélgettünk. Meg az iGo-ról is. Meg a TomTom-ról is. Meg a Garmin cuccokról is. Meer' mi nyitott csávók vagyunk, vagy mi. :)


A teszkógazdaságos egy extra cerkával...

A pincérek tegnap kezdhettek, vagy nem tudom, mi volt. Hihetetlen kezdő volt a kissrác. Amúgy itt Békáson az épületben van Wi-Fi, kint ahol űltünk, nem. Ja, volt még más is. Volt egy dolog, ami többször is szóba került. Esetleg lesz majd róla szavazás...

Egy dolgot elfelejtettem megkérdezni Sancimantól a végén: Belefér a bicajos táskába még három üveg beksz, két korsó sztella, és egy csirke húsos cézársaláta?

Nna, vannak képek is! Nézz be a fotóalbumomba a kapcsolódó linken! Csak HBK maradt le róla. A képeket lehet kommentálni a fórumban, és a fényképalbumban is!

Az eredeti

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése