2006. július 29.

Pocket Loox Tényócharminc

Ma szerkesztő társam kezéből kirángattam egy Pocket Loox T830 gépet. Ez PDA, GPS, WiFi, kézre álló kisgombos billentyűzet, SD (nem mini, nem micro), jó fogás, szép ház, fényképez, tarkóra tetovál. Szóval mindent tud. Egyetlenegy bajom van vele: 240x240. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :-/

A blog videó szöveg nélkül itten alant látható. Azért vettem le a hangot, mert éppen egy magánbeszélgetés is belehallatszik, és a szerkesztő társ magánéletéhez másnak semmi köze. :) Helyette egy zeném szól.

Elsőnek a tetején elmozgattam egy kamera fedelet, ami balról jobbra elcsúszik, így nyitja ki a webcam nyílást. Ezután mutatom az oldalán az SD lyukat. Majd jól meglóbálom, mert a másik kezemben van a felvételt rögzítő gép. Ezután megnyomom a Start menüt előhívó gombot, de a nagyon világos (és szép) skinezés miatt ez nem látszik igazán. Megfordítom a hátára, és a végén a csomagjára svenkelek.

Nna, majd jól leteszteli, mert én aztán ezután ettem egy salátát, és ittam két ásványvizet. Szóval rövid randi után egy hosszabb után lehet nyilatkozni a minden tudó jólkinéző kockafejű Tényócharmincról. Várom szeretettel. Hejj!


Kattints a lejátszás gombra!

Az eredeti

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése