2006. augusztus 17.

Garmin BaráTali - StreetPilot 7200 bemutatóval

HBK megszervezett egy Garmin találkozót. Örömmel mentem, hogyne mentem volna! A képviselettől is jöttek, és hoztak ajándékot is. Petrának ezúton is köszönöm a többiek nevében is! Ja, és jobbulást! Srácoknak pedig köszönöm a a meghívást!

Egy kütyü mániás találkozásra mindig van oka az embernek. A minap megkeresett egy Angliában élő srác, hogy alapítsunk kütyü mániás egyházat, és űzzük el a technika ördögét, és az 1%-ból meg menjünk bulizni.

iGo flottakövetés: Egy érdekes dolgot mutatott Sui, ami nem Garmin. Az iGo-ban van vagy lesz (ez most nem tiszta, mert ott futott a gépén, annyi szent) egy kvázi iGo flottakövetés funkció. Úgy működik, hogy van egy szerver, ahová ha beregisztrálsz, akkor GPRS-en elküldi a helyzeted. Aztán a haverok, akiknek engeded, hogy lássanak, tudják, hová mentél sörözni. Az utolsó létező pozíciód látszik. Kinyitod ezt a "veremáj" menüt (where i am, vagy mi a neve), és POI-k vannak benne. Ott figyel a csajod POI-ja, meg a kutyádé, meg a söröző haveré, meg a kollégád által szabályosan használt céges autó POI-ja. Izgalmas, no! Egy TMC féleséget is felvetett Sui ennek kapcsán, de ezt majd had Ő, ha aktuális...

Nem szaporítom a szót, HBK úgy is írni fog, hogy kik voltak ott, kik nem jöttek el, és kik igen, és ki kapott ajándékot is. Én inkább megosztom a képeimet, amit a bemutatott Garmin StreetPilot 7200 indításáról készítettem. Videó felvétel is van. A gép egy 7" érintőképernyős autós kuriózum. Nem az a 'kispolszkis' kategória. Akkora fényereje van, hogy a panelra vetítettünk vele. Na jó, ez túlzás, de tényleg. :) Mintha egy Nüvi-t nagyítanánk fel.


Segítség! Lopják az autót!


HBK a főszervező... Ő az oka!


Így néz ki a cucc


Garmin StreetPilot 7200 bekapcsolás videó


Termékbemutató az italt támogatónktól


Akkor most megnyerjük...


...berakjuk...


...ééééééés indulunk haza vele! - májkel lelép a cuccal.


A szomszéd is látja, merre kell menni.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése