2013. február 26.

Ha a Picasa webfelületet keresed, mert a Google+ albumait utálod

Az a helyzet, hogy a Google elszúrta. Évekkel el van maradva ez a csillogó, villogó Google+ fotóalbum kezelés a Picasa webalbumjától, még akkor is, ha az egy őskövület.



Mit kell tenned, ha el akarod érni minden áron a Picasa webalbumot, de nem leled, mert a fos G+ oldalra dob át?

Mentsd el a könyvjelzők közé ezt a linket, mely direkt még a Picasa oldalát hívja be:
Hogyan kell átalakítani Picasa webalbum linkké a megosztott Picasa webalbum linket, hogy ne a Google+ oldalra ugorjon szerencsétlen?
Több lehetőség is van:

a.) Másold ki a "Link ehhez az albumhoz" helyről az album linkjét, és azt küldjed el valakinek e-mailben, de ügyelned kell arra, hogy az album vagy "Korlátozott, a link birtokában bárki", vagy "Nyilvános" legyen a "Műveletek / Album tulajdonságai / Láthatóság" menüben (http://goo.gl/PnWgT).

b.) Ha Picasából megosztott link valamiért a G+ albumba irányítana, akkor mindig lesz a lap tetején egy nem túl feltűnő felirat (http://goo.gl/IZiFW), mely azt írja, hogy "Ide kattintva visszatérhetsz a Picasa Webalbumokhoz". Kattintsd le az "Ide" linket, mely átdob a megfelelő linkre.

A legjobb ha a megosztott eredeti linket a böngésző inkognitó módjában ellenőrzöd, hogy kér-e belépést, vagy simán látja a linket megkapó.

Majd ha még eszembe jut más is, megírom, mert vannak trükkök. Ha Neked is van, akkor írd meg. Köszi!


(Kép forrása: http://goo.gl/DDJvS)
Ezt a bejegyzést eredetileg a Google+  alatt írtam.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése