2013. január 10.

Garmin NaviGuide Magyarország v6.5 béta térkép

Hamarosan elkészül a NaviGuide Magyarország térkép 6.5-ös frissítése. A tesztelő kedvűeknek már elérhető a béta változat, bár nagy változások nincsenek benne. A lenti kapcsolódó linkről elérhető a MapSource- és az SD-verzió is. A frissítés továbbra is ingyenes az arra jogosult felhasználók részére.


Jelentősebb módosítások/bővítések:
  • Új térképi alap, új sebességhatár információk.
A letöltéshez az elérés:
Kapcsolódó linkek:
Megjegyzések:

A NaviGuide térkép a Garmin hazai képviselete által márkázott Magyarország autóstérképe, mely ugyanazt az adatbázis használja, mint a NNG tulajdonában lévő Top-Map által készített hazai térkép. Azaz ez fut a legtöbb iGO alatt is, ha úgy tetszik. Számos, a hazai Garmin-képviselet által forgalmazott modellhez csomagban adják a NaviGuide Magyarország térkép licenszt. A térképadatbázisa jelenleg személyes véleményem szerint még mindig jobb, mint a Garmin készülékekhez általában, az Európai modellekhez értékesített City Navigator Magyarország térképek (mely az EU-ban Navteq alapú, a Navteq pedig a Nokia tulajdonában van jelenleg).
Szerintem megéri azt a GPS-t választani, amihez NaviGuide térkép jár. A NaviGuide térképek ingyenes térképfrissítést kapnak már évek óta (kivéve a 2005. január 1. előtt vásárolt és regisztrált NaviGuide változatok, azaz v3.1 verzió és annál régebbiek), míg az iGO esetében tudtommal ez nem igaz, vagy legalábbis korlátozottabb a hozzáférés.
(Pontosítsatok, ha valamit nem jól tudok...)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése