2011. január 12.

Magyar menü javítás Garmin Oregon GPS-ekre [UPDATE]

Update (2011.01.12): Discover mások javaslatára kicserélte az alábbi szavakat: útvonal > nyomvonal, útvonalpont > útpont, valamint egyéb csiszolásokat végzett. Az aktuálisan javított Garmin Oregon magyarítását:



Gyári magyarítás és az új egyszerre

Ha nem szeretnéd a gyári beállítást felülírni, egyszerűen nevezd át az innen letöltöttet Magyar.gtt névre. Így visszakapcsolhatsz gyári elírásra, ha az jobban fekszik, vagy megszoktad. Bár szerintem jobb, ha a "Go" felirat magyar változata nem a "Me", hanem a "Menj". Szóval én feltettem a vasra és erre váltottam át! :)

Update (2010.11.03.): Discover ismét több helyen frissítette a Garmin Oregon magyarítását:

Update (2010.10.22.): Discover gyorsan javította a magyarítást, mert a 4.00 firmware amúgy is felülírta azt. Innen tölthető le a legfrissebb javított magyar menüs változat:
Update (2010.08.04.): Ismét frissült Discover által finomított magyarítás a Garmin Oregon x50 GPS modellekhez, mely innen letölthető:
Pár apró finomítást tartalmaz pluszan a korábbi változathoz képest még az ébresztőnél, területszámításnál és a vezeték nélküli kapcsolatnál.


Megjelenés (2010.05.25.): A GPSGames.hu fórumában Discover osztotta meg mindenkivel a saját készítésű, javított magyarítását. Ez a Garmin Oregon GPS-ekhez jó. Mindössze annyit kell tenned, hogy bemásolod a \Garmin\text mappába a letöltött fájlt.
Megjegyzés: Biztosan az Oregon x50 sorozaton jó a magyarítás, az Oregon x00 sorozatra elképzelhető, hogy nem megfelelő!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése