2010. április 28.

Újabb infók a Garmin GPSMAP 62-ről, ami a 78-as?

A megjelenés előtt álló, de eltitkolt kütyük mindig lebuknak, ha van bennük valamiféle rádióantenna. Ugyanis USÁban meg kell kapniuk az FFC engedélyt ezeknek a vasaknak, mely adatok publikálásra kerülnek. A Garmin GPSMAP 62 is így járt. Vagy inkább ez egy GPSMAP 78-as?

A hazai 62-es pletykáról már írtam korábban, a REI weboldalán pedig a GPSFix.net akadt rá a Garmin GPSMAP 62, 62S and 62ST típusszámokra, melyek azonban már nem elérhetőek. Az FCC oldalán azonban külső és belső készülékház fotók is felkerültek. Sőt, az egyik lapon egy GPSMAP 78s és 78sc típusjelzés is feltűnik, ha esetleg valaki nem hinne a szemének az előlapon lévő fólia alatti típusfeliratnak. Sőt, annyi is kiderült, hogy USB mini-B port és MCX külső antenna port is lesz rajta 4-pines "Garmin" csatival.







Vagy ez a hajó alakú lesz a nagy utód, vagy a háttérben titokban a GPSMAP 78 mellett tényleg megjelenik egy 62-es is? Nem tudni még. Addig legalább már tudjuk, élőben hogyan néz ki a GPSMAP 78-as sorozat, melyről itt olvashatsz többet:
Így készült a GPSMAP 78 designja
A témába vágó link gyűjteményem

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése