2009. december 10.

Ingyenes lett az Aeromap szoftver

A hazai navigációs piac egykor szebb napokat megélt szoftvere, az Aeromap immár ingyenes. Ez azt jelenti, hogy bárki saját használatra letöltheti, telepítheti a GPS navigációra alkalmas szoftvert, legyen szó a PDA-s vagy PC- változatról.

Nem tudni, hogy a döntés mögött mi lehet. Régóta nagy a hallgatás a Navisys háza táján. Lehetséges, hogy jön az új vátozat, amit 2006 óta várunk? Vagy befejezte a fejlesztést a Lukács Gellért, és a GIS Russa szoftverhez hasonlóan freeware-ként kidobta a közösbe az Aeromap szoftvert? Az utolsó életjel egyébként akkor volt, mikor elsőként került bele a Megyeri-híd a térképállományába. Az igazi nagy szenzáció pedig akkor történt az Aeromap életében, mikor elsőként jelent meg valódi 3D objektumokkal a mai napig használható VR3 változat.



Az Aeromap szoftver különböző változatai innen tölthetőek le:
    A legutolsó térképfrissítés erre található:
      Ha nem PC-ről telepíted, hanem PDA-n direkt, akkor a VR3SETUP14.zip-ben lévő aeromap_arm300.cab installációja után a \map és a \varosterkep könyvtár tartalmát az \Aeromap VR3\map könyvtárba másold be. A 3D objektumok a \vr3 könyvtárban vannak, egy az egyben másold a \Aeromap VR3\vr3 helyre. SD-re is telepítheted az egészet, vagy csak a térképeket a \Storage Card\map helyre. Bár az egész mindössze 14 MB, így a mai PDA-kon simán elfut. Támogatja a WVGA felbontást is, és fektetett módban is megy, bár vicces ezen a felbontáson és ebben az orientációban 1-2 grafikus elem.

      Bővebb infó a fejlesztőtől a témában:
      Az általam írt Aeromap blogbejegyzések, tippek, trükkök, skin módosítások, segédprogramok:

      Nincsenek megjegyzések :

      Megjegyzés küldése