2009. október 12.

Showcase - ujjbarát TaskManager

A Windows Mobile-ba beépített TaskManager ujjal nem kezelhető, a HTC Manila féle pedig nem hívható meg gyorsbillentyűkkel. A e-Natives által fejlesztett Showcase mindkettőnek megfelel, és ráadásul gyors és szexi.



Nincs mit tenned, csak telepítened kell az alábbi Xda-Developers topikból letölthető .CAB fájlt, és már csak használni kell. A Showcase Settings ráadásul azonnal "kiöli", azaz lekapcsolja a HTC Manila TaskManager "fület", és ő ül be a képernyő jobb felső sarkába az "OK" helyére.
Az alkalmazás átszkinezhető, bár nekem teljesen jó ez a finom szürkésfehér HTC design. Akik nem akarják lecserélni mégsem a HTC féle TaskManager-t, azok az alábbi topikban találnak egy registry bejegyzést, emly visszaírja a gyári értékeket, és letölthetik az a Showcase változatot, mely meghagyja ezt a bejegyzést.
Aki valamilyen hardver gombhoz szeretné rendelni a TaskManager-t, és HTC Touch Pro2 kártyafüggetlen készüléket használ, a Rhodium Keyboard Controller segítségével beállíthatja bármely gombállapotra ennek meghívását. A HTC készülékeken minden gombnak 3 állapota van: a.) egy gombnyomás, b.) két gyors gombnyomás, c.) hosszan nyomott gomb. Én a hátlapon lévő "Mute" gombhoz rendeltem hosszan megnyomva a Showcase szoftvert, így hívva meg a TaskManager-t. A Rhodium Keyboard Controller-ről itt írtam:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése