2009. október 8.

Megjelent az NDrive iPhone változata (videó)

Újabb navigációs szoftver jelent meg az Apple telefonjára. Ráadásul az NDrive for iPhone a legjobb Magyarország térképpel, a Top-Map úthálózatával is megrendelhető az AppStore-ból, melynek ára 34,99 EUR . Természetesen támogatja a 3G és a 3GS modelleket is, de legalább 3.0 OS megléte szükséges hozzá.


A fejlesztők kiemelik, hogy gyors a grafikai megjelenítés, erre a hivatalos érték 6-10 frame/sec. Az útvonaltervezésre is azt ígérik, hogy nagyon gyors. A 3D megjelenítés úgy látszik az iGO óta Európában default, az NDrive is tartalmaz ennek megfelelően élethű épületeket, lásd a fenti marketing fotókat is. További érdekesség, hogy a felhasználók kedvenceiket megoszthatják egymással. Az NDrive-ból kezdeményezhető hívás, SMS küldés, vagy e-mail írás is.


A Top-Map térkép támogatás azért érdekes, mert a térképész cég a Nav N Go tulajdonában van, mely köztudottan az iGO szoftver fejlesztője. Örvendetes az ilyen fajta együttműködés. Az alábbi videóban látható az iPhone-os NDrive működése is. nem kell megijedni, a szoftvernek van magyar nyelv támogatása. Ha megtetszett, akkor irány az iTunes! :-)



Kapcsolódó linkek

    Nincsenek megjegyzések :

    Megjegyzés küldése