2009. október 7.

GPS Tuner Atlas (videó)

A hazai fejlesztésű GPS Tuner szoftvert eddig arról ismerhettük, hogy szkennel térképeket tehettünk be alá, így húzva a csiganyálat a PDA képernyőjén. Na, ez most rendesen megváltozik. A GPS Tuner Atlas átlépi önmagát, és a 3D megjelenés, valamint a jobb útvonalkezelés felé lép tovább a topográfiai szoftverek kedvelőinek nagy örömére. A fejlesztő újabb videóval rukkolt elő a GPS Tuner Atlas tudásával kapcsolatban.


Kiadás előtt a GPS Tuner Atlas (forrás)


A videó nagyon meglepett 2:34-nél. Perspektivikus nézetben látjuk a nyilat, amint jön felénk, és húzza a piros csiganyálat. Ekkor benyúl a demonstrátor egy PDA ceruzával, és rárajzol ugyancsak perspektivikus nézetben egy kék vonalat a térképre. A nyíl továbbhaladva jelzi, hogy éppen rajta halad-e vagy sem, azaz egy kis kereszttel jelzi a letérést. A videó végén, 4:55-kor pedig az iránytűt is láthatjuk élőben, mely elég jól néz ki. A felvételről nem derül ki, hogy milyen készüléken fut a program, de gyanítható, egy WVGA kijelzős Windows Mobile gépen.



A második videó nyáron készült, a felvétel minősége gyengébb, de a 3D térkép egyértelműen magáért beszél. A szoftver gyors, olyan mint egy Google Earth a zsebben.



Kapcsolódó linkek

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése