2007. június 11.

PDAMánia találkozó Mio A701 és AMBK tagokkal

Múlt pénteken a BVSC-s Don Pepében PDAMánia találkozót rendezett magának a Mitac Mio A701 topik keménymagja, melyhez az AMBK topik tagok egy része is társult. Én is mentem, hiszen mindkét táborban jól érzem magam, és amúgy is szeretek az ilyen összejövetelekre elmenni.

Ahogy az a képeken is látszik, voltunk páran. Sőt, még Protekció is eljött, pedig Ő Erdélyben lakik. Minden tiszteletem az Övé, és köszönjük a nép nevében a páleszt! Az esemény indíttatója az volt, hogy látni szerették volna már egymást az A701 fórum törzstagjai. Nem véletlen, hiszen az egyik legjobban pörgő topikról van szó. Olyanok is visszajárnak ide a jó hangulat miatt, akik már nem Miokáznak, hanem valami másra vedlették le a masinériát. Patience élen járt az ottlét létrehozatalában, ezért köszönjük Neki ezt a közösségépítő szervezést! Bár ahogy figyeltem a sok résztvevő között lavírozva, a szoftver szetapolásban is élen jár, és hiába mondja, hogy Ő nő, és nem ért ezekhez a kütyükhöz, férfiakat megszégyenítő rutinossággal cserél ROM-t egy PDA-n.

Nem láttam még ennyi Mio-t egy helyen. Persze nem csak A701-esekkel volt teli az asztal. Dezmo hozta az eladósorban lévő Asus UMPC-jét, melyet jól megfogdostunk a kiegészítőivel együtt, és egy halom navit is kipróbálhattunk vele Windows XP környezetben (lásd ezt). Aztán Georgio is villantott egyet a Win 3.1-es IBM notijával, mely már lazán a veterán laptop kategóriába sorolható. Valami veszett régi, 9V-os elemmel működő kárdridzs szerű modemet is hozott, amivel manapság már csak a kutyákat szokták hajigálni. Állítólag működik, de csak türelmesek netezhetnek rajta.

Sanciman elhozta a teszt után még a találkozóig Nála maradt HTC Advantage X7500-t is. Természetesen rászabadult, aki csak tehette, hiszen ritkán látni ekkora notit, akár csak a pincéreket az nap este. Ezúton szeretném megcimmogni a Don Pepe frencsájz vezető felé, hogy jobb volt valaha ez a BVSC-s hely, most szinte fájt minket kiszolgálni, és a WiFi elérés hagyott kívánni valót maga után. Persze, a kaja ismét jó volt, a sör és az üdítő hideg, és a számlázás is korrekt.

Az összegyűlteknek vittem PDAMánia autós matricát (mely Sanci újítása után mint kiderült notebook matricának is nagyon jó), és pár Sanomás újságot, mely jól jöhet alibinek a késői kimaradásért. Úgy vettem észre, ez be is jött, így igyekszem megtartani rossz szokásomat legközelebbre is. A kellemes baráti hangulatban jól elszalad az idő, és az AMBK tagok indultak is geoládát keresni. Igen, mostanában minden PDAMánia találkozó úgy végződik, hogy ezek az állatok éjszaka elmennek geocachingelni, vagy geocachelni (így szebben szól). Most a budai részen kötöttek ki, és én is velük tartottam az első két pontig. A GCSPQR után a GCgazm jött, majd hazafelé vettem az irányt, mert fáradt is voltam, és a GCRMPR már nekem megvan. Mivel már mindegyik virtuális láda, ezért hagyományos geoládát most nem találtunk.

Ez is egy szép alkalom volt a találkozásra! Örülök neki, hogy a PDAMánia fórumközösségében még mindig benne van keményen a találkozni vágyás, és rendszerint erre okot is keresnek.

A képek egy részét én készítettem, a többit már nem tudom ki. :) Biztos A701-e van Neki is! Köszi! ;-)

Egyébként ilyen jellegű összejöveteleket ezekben a topikokban szoktunk szervezni, melyeket érdemes lementeni a kedvencek közé:

Ja és az elmaradhatatlan virtuális sörözés:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése