2007. június 22.

Elérte a sztárbulvár a hazai GPS piacot

Egyik neves hazai márkaimportőr hírlevelében akadtam az alábbi üzenetre. A Mitac Mio H610 kisméretű, de nagyon okos, kinézete alapján főleg nőknek készült GPS navigációs eszköz választására biztat egyik hazai sztárművészünkkel.

Szerinted kinek mi?

A hazánkban legismertebb sztárok közül Te kihez milyen GPS-t vagy PDA-t tudnál elképzelni? A fórumba jöhetnek a tippek! Az alábbi top10 segíthet a döntésben (forrás: storyonline.hu, olvasottság alapján, 2007-06-22). A fórum reakciók során kérem a fórmszabályzatot betartani! A sztárok nem céltáblák, ők is emberek!

Mi az a Mitac Mio H610?

A készüléket egyébként lapunk is tesztelte, melyről a Mio H610 - navigáció hölgyeknek című írásunkban olvashattok. A készülék nekem is tetszik, és fehér előlappal férfiaknak sem ciki, sőt nagyon jófej navigációs és multimédiás készülék. A teljesítményéről annyit, hogy a CeBIT 2007 kiállításon a NavNGo ezen mutogatta az érdeklődőknek a készülő iGo 8 "nagyon-teszt" verzióját. Az ára is kezd barátságos lenni, hiszen már jóval 100.000 forint alatt van az ára.

Részben kapcsolódik csak ide: Tudtátok, hogy akik reklámkerülőknek vallják magukat, azok is ugyanúgy megnézik a reklámbannereket, mint azok, akik bevallottan reklámolvasók? Az "eye-tracking" kutatások eredményei legalábbis ezt mutatják.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése