2008. augusztus 8.

Megújult a HTC support oldala


A HTC úgy döntött, hogy nem kell az e-Club regisztráció, úgy is letöltheted a ROM-ot a gépedhez. Az c-Club alatt pedig csengőhangokat kínál a felhasználóknak letöltésre.

A megújult HTC support oldal pár napja sokkal informatívabb lett. Így sorra látjuk a megjelenő frissítéseket, nem kell mindig belépni, és egy csomót klikkelni hozzá. Egyes frissítések letöltéséhez azért bekérik a készülékek akkumulátorai alatt található széria számot, de ki az, aki azért szedne le egy ROM-frissítést, hogy azt ne a egy kompatibilis gépre tegye fel?

HTC-support-1.jpg

Az új support információk a Support / készülék / Software Download menük alatt érhetőek el. Mondjuk, nem teljesen világos, hogy mit keres a Cruise ROM-ja vagy a Diamond Sprite Backup a TyTN II menüje alatt, vagy miért kell modellt váltani, ha közben egyben mutatja a listát. Éppen ezért nem árt jól elolvasni (csak angol nyelven sajnos), hogy mit akarunk a HTC-nkre szuszakolni. :) Ezután tovább szűrhetünk, hogy csak az adott kategóriába tartozó frissítéseket lássuk. Sajnos, minden 2008. augusztus 4. dátummal került fel, így most vakarózhatok, hogy mi az, ami nem új, és mi az ami esetleg titokban éppen most kikerült. Hajrá!

Az eredeti

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése