2008. február 21.

HTC Touch Cruise Polaris P3650 benchmark

Kollégám által megírt HTC Touch Cruise tesztből természetesen nem maradhat el a Spb Bechmark sebesség teszt sem. Azonban úgy gondoltuk, külön vesszük ezt, hiszen a sebességteszt értelmezése maximum a geek usereket érdekli, az átlag olvasó már a benchmark szónál elakad. Ráadásul túl sok izgalmat nem tartogatnak az eredmények, hiszen a HTC Touch Cruise Polaris P3650 bele szinte ugyanaz, amint a HTC Kaiser esetén.

Ha valaki azon agyal, hátha már megoldotta a gyártó a készülékeibe rakottlapkakészlet driver optimalizációt, el kell keserítsük. Ugyan olyan még mindig. Sőt, amint látható, a HTML és JPEG teszt le sem tudott futni, pedig nem akasztottuk meg a tesztet. Emiatt teszi kicsit lejjebb a képet az Spb Index, mint a Kaiser-t. Ennek lehet az az oka, hogy még újabb a ROM, mint anno a forgalomba kerülő Kaiser esetén.

Hát akkor kedves gyártó, tessék megírni azokat a HTC ROM-okat rendesen! A PDA körökben anno szép és fényes erős gép mítosz ma már kevés ahhoz, hogy ledaráljuk a piacot. Jönnek a mobil gyártók a még okosabb készülékeikkel (lásd kezdeti próbálkozások Nokia, Samsung, stb.), és visszahódítják maguknak azt a pici kis szeletet, amit a HTC kiharapott magának.

Persze ettől függetlenül ez a Tom Cruise, akarom mondani HTC Touch Cruise nem rossz gép. Nekem is HTC Kaiser-em van, és ez majdnem ugyanaz, csak a kitolható QWERTY billentyűzet nincsen rajta.

Kapcsolódó linkek:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése