2007. október 26.

Termékkövetés ingyen - sztahanovisták előre!

Értetlenül olvasom a fórumban, mikor valaki fel van háborodva, ha egy termékfrissítést nem kap meg ingyen. Például vegyünk alapul az iGO navigációs szoftvert, melynek SD verziójához eddig ingyenes volt a termékkövetés a szoftverre és a térképekre is. Ez ha minden igaz, megváltozik, és fizetős lesz az iGO 8-tól kezdődően. Erről ez az életszerű példa jutott az eszembe a fórumban az alábbi szösszenet, melyet bemásoltam ide a blogba:

Tisztelt Címzett!

Legutóbb tőlünk vásárolt televízióját szeretnénk frissíteni. Mint arról előző hírlevelünkben értesült, átálltunk az analóg sugárzásról a HD felszíni sugárzásra. Mivel ugyan azokat a televíziós csatornákat tudja fogni a további 562 csatorna mellett, és csak a megjelenítési felbontás növekedett a hangminőség mellett, ezért arra gondoltunk, hogy ingyen kiszállítanánk a díjmentesen átadásra kerülő HD plazma tévét.

Az esetleges beszerelés kényelmetlenségeiért elnézését kérjük. Amennyiben nincsen megelégedve szolgáltatásainkkal, a kereskedelmi televíziók reklám műsorai ideje alatt élő halakat sugárzunk.

Üdvözlettel,

Madaras Teszkó
önként ingyen dolgozók köre

Kapcsolódó hírek:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése