2006. november 7.

Rettenet, mert megérdemled: JustGo

Egyik fórumon olvasok erről a madaras teszkóban kapható JustGo navigációs eszközről:

"Visszavették a JustGo-t a nagy madárnál? Mert én is beleugrottam, de másnap már meg is bántam. Először jól működött Balatonig (bár egyszer Csepelen azt akarta, hogy forduljak be balra egy olyan helyen, ahol soha nem is volt út). Aztán a második bekapcsolás közben dobott egy hátast, azóta csak rgb hármas színsáv villog rajta. Megpróbáltam gyalogolni is vele, de úgy nagyon lassan reagált dolgokra. Még egy kérdés, mert kezdő vagyok és nem értek még hozzá: csak nekem nem sikerült rajta megtalálnom, hogy hol kell koordinátákat bepötyögni, vagy tényleg csak utcanév és házszám alapján navigál?"

Aztán itt egy másik:

"Auchan gazdaságos, nagy plakáton hirdetett navigációs kütyü, JustGo néven. Döbbenet. Életlen kijelző, kerékbetört nyelv, elképesztően hosszú feléledés videós közjátékokkal, bárkit zavarbahozó menűrendszer, teljesen használhatatlan, ámde böszme nagy tartó. Egyszerűen hihetetlen, ezt mindenkinek látnia kell, majd jó messze elkerülni."

Aztán meg ez is:

"Többen kipróbálták, rettenetesnek találtatott. A térképe elavult, pl. még Gödöllő sem található rajta. Nem lehet Pc-hez szinkronizálni, a beledugott egyéb SD kártyát nem kezeli, ..stb. Szóval aki esetleg barátkozna vele, jobban teszi, ha elfelejti, mert nagyot csalódhat benne."

Nem csak ezt leltem a gépről. Úgy tűnik, valami nagyon gagyi kerül a boltokba. Kicsivel többért, mint amibe ez kerül, már navigációt lehet venni hazai support-tal. Csak óvatosan így Karácsony előtt! Nem kell minden reklámot elhinni. Itt egy kapcsolódó link is: http://www.gps.hu/index.php?id=1107

Szerzek egyet, és letesztelem. Már előre rettegek. :)

Az eredeti

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése