2006. november 21.

Jobb a PDAMánia cikk keresőnk, mint gondoltam!

Szeretem a hasznos dolgokat. Van egy cucc, azt had' szóljon, mindent használni kell rajta. Ilyen a fórum is. Ha már sokat olvasom, és írok bele, nem baj, ha ezt gyorsan meg tudom tenni. Kérdez valaki valamit (mondjuk én magamtól), amire tudom, hogy valahol a cikkekben ott a válasz. Erre beírom a keresőbe, az kidobja a sok találatot. Aztán valaki megkérdezi ugyanezt, és megint elő kell keresni. Ennél nincsen rosszabb, ha elfelejti az ember a kulcsszavakat, amivel jól meglelte az anyagot. Erre jó, ha elmenti a kereső linket az ember. Azonban nem tudtam, hogy a PDAMánia tudja ezt. Elkerülte a figyelmemet. Zone egy sör mellett kottyintotta el. Tnx!

Miről zagyválok? Pl. kellenek nekem azok a cikkek, amiben a Russa 28.15 verzióról van szó. A verziószámra holnap nem emlékszem. Ezért nem baj, ha elmentem magamnak a linket. Google esetén a Browser felső sorában ott is van, hogy:

http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Russa+28.15+site%3Apdamania.hu&meta=

Azonban ez mindenben keres, nem csak a cikkekben és blogokban. Bár lehetne vadítani a Google linket, de minek, ha ezt itt is megoldhatjuk. A PDAMánia kereső találata felett van egy olyan link a, hogy "Eredményt a kedvenc fórum témáim közé!":

Így elmenthető a találat a Kedvencek közé, keresd a lap alján a ráklikkelés után! Állat. :) Így a fenti keresés újra előhívható, bemásolható a link a fórumba a többieknek, pl. így:

Ezt keresed? Kattints ide!

Szóval ez nekem tetszik. :) Na, mára ennyi.

Az eredeti

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése