2006. október 17.

GIS Russa2 - túlélte...

A napokban feltűnt, hogy az egyik itteni topikba beírt a NaviTel egyik képviselője. Írtam is nekik egy email-t, hogy hogyan lehet GIS Russa-ról crossgrade-elni NaviTel 2.0-ra? Hát gyakorlatilag sehogy. Az egy másik cég, más ügyfél park, stb...

A nagyon udvarias levelükből a szemem megakadt egy soron, melyben arra hivatkoznak, hogy a GIS Russa eredeti fejlesztése még él. Az eredeti gyártói oldalon, a www.gisrussa.ru és www.gisrussa.com oldalakon semmit nem leltem ezzel kapcsolatban. Kész, vége a jó kis navi szoftver fejlődésének? Meghalt az alacsony áron elérhető, és www.turistautak.hu térképeit jól megevő Geocaching program kedvező áron elérhető következő verziója?

Azért nem adtam fel. Kutakodni kezdtem, és így leltem rá a www.gisrussa2.ru oldalra. Az eredeti fejlesztő túlélte, és akik elmentek tőle, most a NaviTel-nél fejlesztenek, de ettől még a projekt haladni látszik.

Nem kívánom véleményezni a közöttük fent álló helyzetet. Kivárok. Bár a NaviTel ajánlása alapján ha tizen összeállunk, kapunk extra diszkontot, én ezzel nem szeretnék élni. Inkább megvárom, míg kiderül, melyik az a következő szoftver verzió, ami miatt most is szeretem használni a korábban megvett GIS Russa v1.1.28.15 verziót.


Az eredeti GIS Russa Windows-os verziója

A NaviTel féle verzió

Akit izgat a NaviTel féle verzió, itt letöltheti szintén demó verzióban. Az oldal azért fura, mert Bábel hallal linkeltem be, hogy megértsük. :)

Figyelem! A két program más-más térképformátumot használ! Most el lehet választani, és dönteni, mely irányba megy tovább a user. Kár, hogy ilyen áron... :-|

A GIS Russa írásaimat megleled a kapcsolódó linken.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése