2010. április 11.

HTC Desire fotóim


Már az 5. hazai tesztet olvasom a HTC Desire-ről, és kiakadtam, hogy képtelen nem hogy jó képeket, de egyáltalán pár saját fotót leközölni magát neves bloggernek vagy szakmailag előrehaladottnak tartó publicista képeket közölni a szép darabról. Éppen ezért közzé teszem sajátjaimat, és nem csak én gyönyörködöm bennük. Nagyításhoz kattints a fotókra.


Látszik az ujjlenyomat érzékenysége a cuccnak. Azonban teljesen sokadlagos ez, hiszen szép a készülékház, nagy és gyönyörű a kijelző. Iszonyatosan gyors és akadásmentes rajta az Android, akár csak az anyagépen, a Nexus One modellen, melyen volt ideje kikísérleteznie a HTC-nek a vasat.


Mivel ez a modell simán támogatja  a multitouch funkciót az érintőképernyőn, ellentétben a QWERTY billentyűs HTC Touch Pro2 WinMo alapú készülékemmel, ezért kényelmes ilyen méretek mellett gyorsan az ujjal gépelni a képernyőn. Itt egy videó a gyors kezelhetőségről a PDA Fun Clubról.


Szép fotót készít a modell, és a videó is (lásd Webisztán tesztvideóját).


A böngészés nagyon gyors, a lapok gyorsan töltődnek. A saját blogom is villámgyorsan lejött rajta. Imádnám ezt a PDA-mon.



A Google Maps és a Buzz alap cucc rajta, továbbá az Android 2.1 van gyárilag felhúzva rá, mellé a HTC szerintem nagyon jól sikerült Sense felülete.



A kijelzőről írtak már a Nexus One kapcsán, hogy becsapós a valódi és a kezelt felbontás viszonya. Próbáltam olyan fotót is készíteni, ahol előjönnek a többszínű pixelterületek. Szemmel ez nem látható, csak ha nagyon-nagyon közelről nézzük. Cserébe briliánsak a színek.




Az öt alsó kezelőszerv közül a középső egy érintésérzékeny izé. Meg kell szokni, nekem nem tetszik túlzottan. Cserébe a gombok értelemszerűek, és jól kezelhetőek.

A fenti gép nem az enyém, Sanci barátom szerzett örömet magának vele. Irigylem! :)
Update: Közben Sanci is elkészítette a tesztjét: Kattints ide!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése