2009. május 8.

Hivatalos Facebook kliens PDA-ra

A Microsoft kiadta hivatalosan is a Facebook Windows Mobile változatát. Az 1.0.0.7 verzió letölthető a gyártó weboldaláról:
Akik korábban már felpakolták az Xda-Developers 1.0.0.6 változatát, most hivatalossá tehetik az ingyenes szoftvert, mely nem csak QVGA, hanem mindenféle perverz felbontáson is működik. A szoftver nagyon jól eléri a Facebook alapszintű képességeit, erről mesélnek a közösségi portált már aktívan használóknak az alábbi képek:



A Facebook-on használatos e-mail címet és jelszót megadva gyorsan csatlakozik a szoftver, működése gyors, nem fogja meg a gépet. A hozzánk kapcsolódó emberek által megosztott telefonszámokat is könnyen elérjük, már csak ezért is megéri feltenni. A képeket beépített képnézegetővel lapozhatjuk, a letöltés elég gyors nagy fotók esetén is, mivel kicsinyített változatot kapunk. Innen aztán akár tag-gelhetünk, vagy kommenezhetünk is. A képeken jól látható, igen, lehet videót is küldeni, vagy fotót feltölteni PDA-ról.



Ha első alkalommal látszólag nem akarna csatlakozni rendesen a Facebook-ra, és csak megy a homokóra, nyomj egy "OK" gombot, és előjön a felhasználási feltételek ablak üzenete, mely valamiért egyes gépeken a háttérben "jön elő". A Microsoft oldaláról egyébként letölthető a Windows 2000/XP és Vista változat is.

Kapcsolódó oldalak:

Microsoft Facebook kliens:
Kövesd a blogom Facebook profillal:
Kövess a Facebook-on:
Twitter kliens Windows Mobile alá:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése