2010. január 27.

Apple iPad - ezennel meghalt az eBook és a Tablet PC


Tudtam, hogy nem szabad megnéznem egyetlen Apple reklámvideót sem! Sőt, kifejezetten nem kell, hogy érdekeljen a ma esti Steve Jobs bejelentés. Erre csak nem bírtam magammal, és ránéztem arra, mit mutattak ma be. Az Apple iPad jobban megreformálja az internet használatát, mint az okostelefon piacot az iPhone! Gyilkos egy készülék!



Az Amazon/Kindle becsukhatja kapuit/lapjait, ne is folytassa, nincsen más alternatíva a fizetős tartalom további fejlődéséhez, és a magazin piac túlélésére, mint az Apple iPad modell kezdve a designtól a felhasználói élményen át az üzleti modellig! Fel lehet kötni a nadrágot az egész médiapiacnak!



Kellett 5 perc ebből a videóból, és megvettem. Nincsen zúgó nagy számítógép, vagy ölben forró laptop, meg kis képernyővel szenvedés az okosmobilon. A palatáblát és a könyvet régen kitalálták már. Az iPhone élményt kiklopfolták egy kicsit nagyobbra, és lám, ettől lesz hangos a piac, és fog szárnyalni az Apple részvény. No meg újabb lendület az elektronikus médiának, minden konkurens mától tudhatja, hogy tuti ez az út, nem lehet kételkedni, tessék koppintani, és talán túléljük. Az Apple biztosan!




Mit lehet ezzel csinálni? Mindet! Net, web, zene, film, könyv, játék, térkép, naptár, e-mail, kényelem, vásárlás, evriting, evribadi, ecet...



Szóval, szerintem az iPad nagyobb dobás, mint az iPhone volt. Most ennyi, mert magamhoz kell még térnem. :o)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése