2009. augusztus 4.

Már kapható az iGO My way for iPhone

Az Apple elfogadta és kitette a Nav N Go által fejlesztett iGO-t, mától megvásárolható iPhone-ra is, ahogy azt tegnap este twitteltem. Az iGO amigo funkcionalitásával megegyező szoftvert korábban már volt alkalmam tesztelni. Most bárki megteheti, aki kicsengeti az árát az iTunes-ban az AppStore felé.

A teljes Európa térképes változat ára 90 EUR (119,99 USD), Észak-Amerika 64 EUR (79,99 USD), míg csak Nyugat-Európa ára 70 EUR (89,99 USD).

Szerinted megéri? Megvetted?

Háromféle változat az iTunes-ban,
csak térképben térnek el.

Teljes leírás,
nagyításhoz kattints a képre!

Mivel most már bárki kipróbálhatja, egy halom teszt megjelenése várható, melyből kiderül, mennyit késik vagy sem az iGO pozíció a valósághoz képest, illetve mennyire használható egy PNA-s iGO amigo-hoz képest. Hogy Somezt idézzem: "Hamarabb lett iGO iPhone-ra, mint Symbianra. Hát tavaly erre nem fogadtam volna :-)" Természetesen tudja a magyar nyelvet is a szoftver, benne van Mohabá is.
Egyéb:
Friss infók az ügyben Twitteren (@Somez, @sanchomuzax):
Időközben megjelent Somez tesztje a Mobilport oldalán, idézem:
Felróhatom az iGO-nak, hogy a kezelőfelülete akármennyire is logikus és felhasználóbarát, mentes mindenfajta iPhone-os dizájntól. Felróhatom neki, hogy nem használja ki az iPhone 3D gyorsítóját. Felróhatom neki, hogy nem állíthatok össze több pontból álló útvonalat. Felróhatom neki, hogy nem annyira folyamatos a pozíció kijelzése, mint azt megszokhattuk. Felróhatom neki, hogy bejövő hívásnál félre kell majd állnom a belvárosban. Mégsem teszem, mert a 3D gyorsítást már fejlesztik, a kezelőfelület "iPhoneosítását" fontolóra veszik, az utolsó két hiba pedig az Apple felelőssége. Az iGO My Way tehát az eddigi legjobb navigációs szoftver, amit egy európai iPhone vásárló megvásárolhat magának.