2009. augusztus 4.

Már kapható az iGO My way for iPhone

Az Apple elfogadta és kitette a Nav N Go által fejlesztett iGO-t, mától megvásárolható iPhone-ra is, ahogy azt tegnap este twitteltem. Az iGO amigo funkcionalitásával megegyező szoftvert korábban már volt alkalmam tesztelni. Most bárki megteheti, aki kicsengeti az árát az iTunes-ban az AppStore felé.

A teljes Európa térképes változat ára 90 EUR (119,99 USD), Észak-Amerika 64 EUR (79,99 USD), míg csak Nyugat-Európa ára 70 EUR (89,99 USD).

Szerinted megéri? Megvetted?

Háromféle változat az iTunes-ban,
csak térképben térnek el.

Teljes leírás,
nagyításhoz kattints a képre!

Mivel most már bárki kipróbálhatja, egy halom teszt megjelenése várható, melyből kiderül, mennyit késik vagy sem az iGO pozíció a valósághoz képest, illetve mennyire használható egy PNA-s iGO amigo-hoz képest. Hogy Somezt idézzem: "Hamarabb lett iGO iPhone-ra, mint Symbianra. Hát tavaly erre nem fogadtam volna :-)" Természetesen tudja a magyar nyelvet is a szoftver, benne van Mohabá is.
Egyéb:
Friss infók az ügyben Twitteren (@Somez, @sanchomuzax):
Időközben megjelent Somez tesztje a Mobilport oldalán, idézem:
Felróhatom az iGO-nak, hogy a kezelőfelülete akármennyire is logikus és felhasználóbarát, mentes mindenfajta iPhone-os dizájntól. Felróhatom neki, hogy nem használja ki az iPhone 3D gyorsítóját. Felróhatom neki, hogy nem állíthatok össze több pontból álló útvonalat. Felróhatom neki, hogy nem annyira folyamatos a pozíció kijelzése, mint azt megszokhattuk. Felróhatom neki, hogy bejövő hívásnál félre kell majd állnom a belvárosban. Mégsem teszem, mert a 3D gyorsítást már fejlesztik, a kezelőfelület "iPhoneosítását" fontolóra veszik, az utolsó két hiba pedig az Apple felelőssége. Az iGO My Way tehát az eddigi legjobb navigációs szoftver, amit egy európai iPhone vásárló megvásárolhat magának.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése