2006. december 13.

JustGo - Én szóltam! Bár ne tettem volna! :-)

Két-három naponta kapok egy olyan email-t, melyben a JustGo "ósünkgazdaságos GPS navigációs eszköz" egy újabb tulajdonosa keres támogatást a készülékére nálam. Mivel már írtam pár sort a készülékről, és annak fantasztikus képességeiről, és amúgy is a Google elég jó helyen hozza a PDAMánia oldalain szereplő írásokat, ezért persze, hogy nekem ír a user.

Amiatt kapok email-eket. Nem frissíthető jelenleg!

Mert ugye hazai weboldal nincsen. Gyártói weboldal nincsen. Hazai "ósünkgazdaságos szápport" nincsen. Kitől kérdezne? Attól, aki leírta, hogy nem lehet frissíteni. Erre megkérdezik, hogy Hogyan lehet frissíteni a térképét? Sehogy. Hogyan lehet frissíteni a szoftverét? Sehogy. Jelenleg legalábbis.

Tudom, hiába írom le ide, hogy a JustGo az nem egy "nem is írom le hogy micsoda", akkor is fognak keresni. Azonban bízok benne, hogy aki Téged, Kedves Olvasóm, Téged megkér, hogy "olyan navit ajánlj nekem, ami frissíthető", akkor olyat ajánlj neki, és ha nem kérdezi meg, akkor kérdezd meg, hogy "Szeretnéd néha frissíteni az új térképekre?", akkor várd meg, míg válaszol! :)

Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése