2012. szeptember 13.

Az Apple megtorpant

Biztos mocskos sokat fognak kaszálni az iPhone 5-tel, nem vitatom. Azonban az Apple megtorpant, nincs valódi innováció.

A kijelző mégis lehet nagyobb, mégis lehet 4"-os. Akkor ez most koppintás az első igazán népszerű Samsung Galaxy S-ről? Mindegy, kell a népnek a nagyobb kijelző, de ezen nincsen mit innováció már, az éppen legjobbat kell beletenni a vasba. Kell az LTE, mert ez is megvan a konkurenciánál. Kell a penge vékonyság, mert ezt még egy hanyatló félben lévő Motorola is tudja. Kell még mikrofon, három. Meg kell egy a HTC-jénél jobb füles is. Ezen sincs mit innoválni már...

Felsorolhatnám az összes újdonságot, ami az iPhone 5-ben megjelent, de ezek nem újdonságok a piac számára. No, nem azért, mert minden kiszivárgott már a tegnapi Keynote előtt, hanem azért, mert nem tudott felmutatni egyedien újat az Apple. A kinézet is csak éppen hogy változott.

Amiben fejlődni tudna az összes gyártó, az az akkumulátor kapacitásának növelése méretnövekedés nélkül, és a töltési idő csökkentése melegedés nélkül. Ebben nem tud mit fejlődni az Apple. Semmit. Hiába a mocskos sok pénztartalék. Mindent gyártatnak, és jelenleg nincsen piackész technológia ezen a területen. A Sony tudna, a Panasonic képes lenne, még talán a Nokia is gyárt és fejleszt saját akkut, az Apple mással készítteti.

Meg kell vennie egy akku technológiával foglalkozó céget, egy olyat, mely a piacra fejleszt. Majd levédetni, mintha ők találták volna ki a laborokban már létező technológiát... (szarkazmus off)Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése