2010. szeptember 9.

Opera Mini 5.1 végre Windows Mobile rendszerekre is

Megérte várni rá! Már azt hihettem volna, hogy a Opera letett a WinMo rendszerekről, mire végre kidobta az Opera Mini 5.1 változatát rá a minap. PDA-ról szokás szerint a m.opera.com linken át érhető el a legkönnyebben. További érdekesség, hogy nem csak a WinMo 6.x rendszereket támogató verzió érhető el, hanem a Pocket PC 2003 SE változat is elérhető.

Újdonság benne az 5.0-hoz képest, hogy jobban támogatja a nagy-felbontású (WVGA) masinákat és az automatikus képernyőforgatást (HTC és Samsung). Jobb lett a font renderelése, és a page layout megjelenítése is. Továbbá be lehet állítani default böngészőnek! A natív bevitel támogatás is megjelent és kinetikus görgetéssel használható a böngésző.A stabilitásán is sokat növeltek.

Itt egy hivatalos videó róla, azonban mint látható, egy Android vason mutogatják be azt, amit a WinMo userek csak most kaptak meg.


Miért érdekes az Opera Mobile 10 mellett/helyett az Opera Mini 5.1 változat? Működése gyorsabb, a Turbo mód jobban működik alatta. Arra azért figyelj, hogy mivel az "..\Opera Mini 5" mappa helyett az "..\Opera Mini" nevű mappába települ, figyelj rá, hogy ne keverd össze a régi és új változatokat. : )

Kapcsolódó oldalak:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése