2007. december 14.

Mi fut még a HP iPAQ 316-on? (3rd party)

A HP iPAQ 310 sorozatba tartozó PNA készülék erős processzora, 128MB RAM / 2GB ROM memóriája, és 800x480 pixeles kijelzője felcsigázta sokak fantáziáját. Megnéztem, mi fut még rajta anélkül, hogy kárt tennék a készülékben.

Az iPAQ-t PC-r kötve egy meghajtt láthatunk könyvtárakal. A "\games" alatt lévő két PDAMill játék mellé bármilyen Windows CE 5.0 kompatibilis alkalmazás betehető, ami meg is jelenik a készülék játék indító ikonjai alatt. Így tettem be egy Total Commander CE fájlkezelő, egy TCPMP videó lejátszó ("bármilyen" kodekhez) és egy Russa térkép programot a turistautak.hu térképével (és Chan 13-as aygshells-jével, tnx!!!). Lássuk ezt egy rövid videóban, mi lett ennek az eredménye:

Nagyon úgy néz ki, hogy szándkosan hagyta meg a HP & Nav N Go csapata ezt a lehetőséget azok előtt, akik kicsit jobban értenek a kütyükhöz az átlagnál. Így bárki fejleszthet rá játékot, bármilyen "3rd party" alkalmazást.

Azt kell mondjam, ez egy nagyon durva masina! Az iGO 8 is durranás szerintem (szubjektív, nem vitázok róla), de ez az extra nyitottság mindennek a teteje! :)

További képek:

  • USB neten át online TV streaming:

  • USB porton át internetezés Opera-val:
  • Asztal:

  • CPU:
  • A régi iGO 2006 így nézne ki rajta:

Az eredeti

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése