2006. május 13.

GYS ismét fejleszt: Aeromap online

GYS elküldött nekem egy kis teszt változatban elérhető alkalmazást. Még neve sincsen, talán annyi, hogy AMmaperrorCC. Az Aeromap hivatalos gyári oldalán megtalálható online térképet éri el a program, és segít pontokat elhelyezni rajta. Mintha egy térkép-hibabejelentő felülete lenne.

Hihetetlenül egyszerű, bárki képes kezelni. Meg kell nyomni a Map Querry gombot, és ha nem szükséges Proy beállítás, megjelenik Internet kapcsolattal a NaviSys Aeromap online térkép. Egérrel jelöljük ki kedvenc környékünket, és láss csodát, közelít a térkép. Ha kellően közel vagyunk, jobb egérgombbal letehetünk egy pontot az Add Point menüvel. Szintén jobb egérgombbal ha a pontra kattintunk, és az Edit Point menüt kérjük, akkor módosíthatjuk a nevét, és a leírását. Ha ki akarunk zzomloni a térképből, akkor ne bal felső sarokból jobb alsóba jelöljünk, hanem jobb alsóból bal felsőbe.

Az Import/Export gombokkal egy logot készíthetünk, mely mondjuk arra jó, hogy jelenleg, "hogy legyen". Az alkalmazás jelenleg erre képes, egyenlőre egy jó ötlet halmaz alapja. Számos funkció elképzelhető vele a jövőben. Persze, weben is el lehet készíteni, de modellezni talán így egyszerűbb.

Próbáld ki Te is! Töltsd le, és futtasd! Ide a fórumba írd be, ha van valami véleményed, tapasztalatod, fejlesztési ötleted!

GYS! Te egy király vagy!

Az eredeti

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése