2012. április 26.

Közösségi statisztika a Google Analytics segítségével

Pár klikk, és aktiválhatod a lényeges közösségi történések statisztikai adatait a weboldalad Google Analytics méréséhez. A "Social Media Dashboard for Google Analytics" funkció nem más, mint egy halom olyan szűrés, grafikon, mely bekerül egy önálló fülre. Nem Neked kell beállítani, hanem az alábbi linken lévő egyszerű telepítővel élesítheted az egészet. Természetesen minden látszik, nem csak a Facebook megosztások elemzése.

2012. április 25.

Facebook követés - lájkold újra!

Ha eddig követted/lájkoltad a blogom Facebook oldalát, kérlek tedd meg újra. A régi lájkolások elvesztek, mivel a Facebook megszüntette az alkalmazásként készített lapok oldalként történő üzemeltetését.

Szóval lájk itt jobbra a nagy dobozban, vagy az alábbi oldalon:
Köszönöm! :)

2012. április 13.

Beágyazott megosztás a Google+ Android kliensben

Az aktuális Google+ Android app már képes a szép, beágyazott tartalommegosztásra linkek esetén. Tessék tehát frissíteni! :-)

Google+ Android letöltése


2012. április 4.

Google+ megosztás tartalombeágyazással Android készülékről // Share Link on Google+ (STSF)

Ez az Android kiegészítő segít megosztani a Google+ felé beágyazott tartalommal bármely böngészett weboldal linkjét. A hivatalos Google+ Android kliens képtelen a weboldal linkeket beágyazással (címmel, kis képpel, leírás szöveggel) átadni. Azonban egy ügyes japán fejlesztő jóvoltából már ez is lehetséges! :)

Készített egy ugyanilyet Facebookhoz is, aminek csak akkor van értelme, ha a FB appot nem használod képfeltöltésre sem. Én most csak a Share Link on Google+ (STSF) nevű Android kiegészítőt mutatom be.

Instagram Android - megjelent! (teszt update)

A legnagyobb okostelefonos fotós közösséget magáénak tudható Instagram ma megjelent Android platformra is. Ezentúl már nem csak az Apple iPhone tulajok villoghatnak az effektezett képekkel, nem csak a PicPlz-re lehet csatlakozni másokhoz az Android alatt. Első nekifutásra nem minden készülék támogatott, de egy biztos, Samsung Galaxy S GT-i9000 2.3.6 XXJVU alatt minden rendben vele! :) Update: közben frissítettem a bejegyzést az első tapasztalatokkal.