2011. december 30.

Google Music 4.1.511 Android letöltés

Elérhető a Google Music Android alkalmazás legfrissebb változata nekünk is, csak nem a Market alatt, hanem sima .apk telepítővel. Az előző változatot mindenképpen szedd le, majd ezt telepítsd újként. Főleg akkor érdemes lecserélned a régit, ha már nem hajlandó csatlakozni az előző változat a Google Music felhőhöz a drága.

A Google Music 4.1.511 Android innen tölthető le:

2011. december 20.

SD Maid - az Android tisztító eszköz

Mocskos dolog az alkalmazások próbálgatása, állandóan szemetet hagynak az Android készüléken. Főleg akkor lesz nagy a kupleráj, ha ROM-t frissítünk, hiszen ekkor a vissza nem telepített appok martalékát senki sem fogja utánunk eltakarítani.

Ebben a káoszban segít az SD Maid, azaz az SD-lány nevű Android alkalmazás.

2011. december 19.

Lockscreen kikapcsolás Samsung Galaxy S alatt

A képernyőzár lecserélése vagy egyszerű kikapcsolása nem lehetséges egyszerűen az Android eszközök többségén. A Samsung Galaxy S i9000 készüléken az alábbi módon oldottam meg a képernyőzár funkció megszüntetését. A beállítás könnyen visszaállítható.

2011. december 12.

23 Ft egy Android app

Mivel a Google Android Market elérte a 10 milliárd letöltést, ezért 10 napig 10 népszerű appot 0,1 USD áron, azaz jelenleg 22 Ft-ért kínál az alkalmazás áruház. Csapj le rá, ha valamelyik megtetszik!

Azért oké, hogy akció, de ez a letöltésszám nem semmi! :D