2011. augusztus 31.

GelaSkins - okostelefon jó bőrben

Régóta szemeztem egy a telefonra húzható egyedi bőrt, amitől ízlésesen lesz más, mint a megszokott. Hát megrendeltem egyet a GelaSkins kínálatából a Samsung Galaxy S okostelefonomra. Tudom, van a hazai SkinZone is, de nem találtam nekem tetsző mintát. Nem mondom, hogy egyedi, hiszen a minta eleve adott, de az biztos, hogy nem láttam még másnál.


2011. augusztus 24.

Krussel SEaLABox - vízálló tok Samsung Galaxy S-hez vagy iPhone-hoz

Beszereztem egy ilyen spéci tokot az Androidhoz. IPX7-es tokozást biztosít a készüléknek, azaz por- és vízállóvá teszi azt. Mindemellett az érintőképernyő továbbra is kezelhető marad. A takarófelület anyaga szilikon elől és hátul is, mely egy matt réteget kapott. Persze, azért lehet látni rendesen az ikonokat és a feliratokat a kijelzőn. Vélhetően arra számított a tervező, hogy az általunk tévesen fogdosott területen nem zavarja meg a működést. A kezelést nem akadályozza.

2011. augusztus 16.

Hivatalos IKEA app iPhone és Android készülékekre

A korábbi félhivatalos és nem hivatalos, és hazánkat csak néha támogató változatok után itt az igazi IKEA okostelefon alkalmazás. Augusztus 15-én került fel az Apple AppStore és az Android Market alkalmazásáruházak alá az áruházgyár hazánkat is támogató online katalógusa.

2011. augusztus 12.

Ilyen lesz? iPhone 5 pletyka és kamu videók

Az egyik felvételen egy állítólagos lyukat talált az emberünk a német svájci Apple oldalon, a másikban pedig jól összeszedetten látható, sejthetően miket fog tudni az iPhone 5. Lehet nyálat csorgatni! :)

Nekem akkor is az Android jobban bejön. Sőt, azt is megengedem magamnak, hogy egy egy fényesre csiszolt, hajlítópadon megedzett Samsung Galaxy S II... :-)

Nekem esés indul!

2011. augusztus 11.

Google Maps Navigáció Android már hazánkban is mindenkinek

Végre, nem kell a "brut" változat, a Google Maps Navigáció már a Magyarországi felhasználóknak is működik az Android platformon. Nem kell semmit tenned, nem kell frissíteni az appot, egyszerűen adj meg egy címet, és mehet a navigáció.

Persze, mobil internet elérés kell hozzá, mivel a 10 térképes offline üzemmód csak a "nézegetést" támogatja, navigálni bizony csak nettel lehet.

2011. augusztus 9.

JustReader New - a legjobb Google Reader Android kliens

A kedvenc hírforrásaimat a Google Reader RSS olvasó fogja össze. Azonban míg asztali gépen a Feedly böngésző kiegészítő a számomra legkényelmesebb megoldás a kezelésére, addig Android telefonon a JustReader News jött be eddig a legjobban. Igaz, megjelent a Feedly Android változat, sőt hivatalos Google Reader Android app is van, ezek nem nyerték el tetszésemet lassúságuk vagy nehézkes kezelhetőségük miatt.