2010. december 17.

Samsung Galaxy S Android 2.3 Gingerbread megjelenés 2011 február


Várhatóan februárban megjelenik az első hivatalos Android 2.3 update az SGS-re. A Gingerbread névre keresztelt új változat nagy újításokat nem hordoz magában, mindössze tovább optimalizálta a Google a 2.x vonalat. A februári Samsung megjelenés nem azt jelenti, hogy hazánkban is lesz, hiszen még a 2.2 sem jelent meg, lásd korábbi bejegyzésem.



Várhatóan a majd hivatalosan megjelenő 2.3-t szokás szerint nem hivatalos módon, első körben csak a hivatalos Odin szerviz szoftverrel lehet majd feltenni. Bár egyesek szerint a közben ugyanígy megjelent 2.2.1 már tudja az OTA frissítést. Ez azt jelenti, hogy egyszer csak meg fog jelenni elvileg a 2.2.1-est használó Androidosoknak a 2.3 a gépre, és simán letölthető lesz. Vagy nem, de az biztos.



A "mézeskalács" névre keresztelt Android 2.3 magával hozza a továbbfejlesztett felhasználói felületet, mely tovább korszerűsödik. Tovább javul az energiafelhasználás is, ami nem árt az SGS esetén. Az egy gombos funkcióelérések és az NFC támogatás megjelenése még az, amit érdemes megjegyezni.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése