2009. október 13.

Gyors Adobe Flash Player 10.1 rövidesen mobilra (videó)

Az Adobe közzé tett egy videót, melyben élőben látható, hogyan fut a Flash-támogatás mobilon. Az Adobe Flash Player 10.1 megjelenése lehetővé teszi a teljes értékű böngészést a PDA és okostelefonok böngészőin. Ha beletekersz a lenti anyagba úgy 4:50 környékére, láthatod mit jelent az, amikor teljes képernyős gombot nyomsz a YouTube videóra.



Persze, más előnyökkel is jár a teljes Flash támogatás. Az összes erre a platformra fejlesztő játékgyáros azonnal nyithat a mobil piac felé is. A 10.1 további előnye a kisebb erőforrásigény, lásd 7:00 perc körül a videó demót, ahol látható a régi hogyan akad egy kisebb netbook processzorán meg, míg a másik ugyanolyan gépen pedig folyamatosan megy az új Flash-sel a lejátszás.



A demózott készülék nem más, mint a Palm Pre okostelefon. Bízom benne, hogy más platformú modelleken (mint Windows Mobile, Symbian, Android és iPhone) is ilyen gyors és zökkenőmentes lesz a Flash támogatás. Az alábbi oldalon van egy link is, ahol a Palm Pre készüléktulajdonosok jelentkezhetnek béta tesztelésre.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése