2009. április 23.

Szuper HTC Touch Pro2 tesztképek és videók!

A HTC következő ütős PDA telefon modellje a Touch Pro2. Sokan úgy emlegetik, hogy "a QWERTY-es HTC Touch HD", van aki a HTC Kaiser utódját látja a Windows Mobile alapú kütyüben, a neve alapján pedig a Touch Pro nagy tesójának nevezhetnénk.

Az alábbi két pocketnow videó, és számos kép nekem még csábítóbbá teszi a modellt. Ugyanis vékonyabb, mint a Kaiser, keskenyebb, de ugyanolyan hosszú, mint az iPhone, amiben nincsen billentyűzet, és nagy a kijelzője nem csak a 800x480 pixeles felbontásban, de a méreteket nézve is. Bár azért a 175 gramm nem semmi...



Még több képet láthatunk a mobile-review.com tesztjében, melyre ráengedtem egy Google orosz-magyar fordítást. A teszt érdekessége, hogy a nagyon sok fotó és képernyőmentés mellett számos más modellel együtt fényképezik a HTC Touch Pro2-t, így viszonyítási alapja lehet azoknak, akik bármelyiket ismerik, látták már élőben.


Teljesítménye alapján valahová a HTC Touch Pro és a Sony Ericsson Xpreia X1 közé esik a vas. A videólejátszásnál a 640x480 pixeles, 1,5 Mbps sávszélességű anyagoknál már meg-megakad, mivel ott a CorePlayer 100% alatti értéket hozott ki. De a 640x352 pixeles 1 Mbps sávszélességű videót 116%-kal nyomta a teszt szerint, azaz nem fog akadni az 528 MHz-es gépen a filmek többsége.

Engem ez a tesztfotó meggyőzött arról, mit tud a masinéria 3 Mpx felbontása, és nem panaszkodnék:
A kütyü egyre jobban tetszik, de biztos meg fogom várni, míg leesik az ára a szokásos 30 000 forinttal alacsonyabb árra. Addig elvergődöm a minap Spb Mobile Shell 3-mal felturbózott HTC Kaiser-emmel. Mit művelne a szoftver a Touch Pro2-n? Huhh! :) A korábbi írásom, amiben a közeli, makróvideó látható, itt érhető el:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése